Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Angelina Jolie: Η αποκάλυψη που δεν θα της αρέσει καθόλου




Δεν ξέρουμε αν το έχετε αντιληθφεί, βασικά είμαστε σίγουροι,
αλλά τον τελευταίο καιρό κάτι συμβαίνει με την Angelina Jolie, και δεν αναφερόμαστε φυσικά στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά της, αλλά τον... εσωτερικό της κόσμο! Και όταν λέμε εσωτερικό κόσμο, εννοούμε τα κιλά της διάσημης ηθοποιού που κατεβαίνουν επικίνδυνα, αλλά και τις τελευταίες της εμφανίσεις οι οποίες είναι το άκρον άωτον του συντηρητισμού.

Και φυσικά, επειδή αυτά τα πράγματα φαίνονται, δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε αγχωθεί με την αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλά και οι συνεργάτες της Angie και πιο συγκεκριμένα ο Ιάπωνας μουσικός Miyavi ο οποίος έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, στην ταινία Unbroken, την οποία ως γνωστόν σκηνοθετεί η Jolie.

«Ομολογώ ότι η Angelina με εντυπωσίασε με πολλούς τρόπους και κυρίως με το πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη έδειχνε σε όλους μας. Βέβαια, δεν μπορώ να παραβλέψω και το ότι έμεινα άφωνος με το πόσο αδύνατη είναι. Γενικότερα δεν έτρωγε και πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Μόνο εγώ πάχυνα», είπε ο διάσημος μουσικός.

Είμαστε σίγουροι ότι η δήλωση αυτή όχι μόνο δεν άρεσε καθόλου στην Angelina, αλλά μη σας πούμε ότι την έκανε και έξαλλη. Το νου σου κύριε Miyavi.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.