Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Στο νοσοκομείο ο Νίνο με τη σύζυγό του και το γιο τους





Χριστούγεννα στο νοσοκομείο έκαναν ο Νίνο, η σύζυγός του, Χρυσή Βαρδινογιάννη, και ο γιος τους. Και οι τρεις ταλαιπωρούνται από βρογχίτιδα, πρόβλημα υγείας που στέρησε στον τραγουδιστή και την οικογένειά του το να μπουν στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύονται στον έκτο όροφο του νοσοκομείου «Μητέρα», ενώ την Κυριακή αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

Ο Νίνο ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναυλίες του σε περιοχές της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να «απολογηθεί» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, γράφοντας: «Χρόνια πολλά απ’ το νοσοκομείο. Δυστυχώς θα πρέπει να ακυρωθούν οι 3 συνεχόμενες συναυλίες. Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Όλα καλά». Όπως ήταν φυσικό, δέχτηκε πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους διαδικτυακούς του φίλους.





Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.