Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Πρωτιές και Πανελλήνιο Ρεκόρ από τους τοξότες ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ ΚΙΑΤΟΥΣτον αγώνα Α' και Β' αγωνιστικής κατηγορίας με αγωνιστικές συμμετοχές απ' όλη την Ελλάδα που διεξήχθη στο Ελληνικό, στις 20 & 21 Δεκεμβρίου 2014 διακρίθηκαν για ακόμα μία φορά στο ολυμπιακό και σύνθετο τόξο οι κάτωθι αθλητές του Σωματείου Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. υπό τις προπονητικές οδηγίες της Σοφίας Σκανδάλη :
α) Στην Αγωνιστική κατηγορία Παμπαίδων Β' ο Ραφαήλ - Δημήτριος Δούροςαπό το Κιάτο Κορινθίας κατέκτησε την πρώτη θέση. Κατακτώντας και το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού χώρου.

β) Στην Αγωνιστική κατηγορία Πανκορασίδων Β η Ιωάννα - Φωτεινή Μπίσιααπό το Κιάτο Κορινθίας κατέκτησε την πρώτη θέση.

γ) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων Β η Ελένη Ευσταθίουαπό το Περιγιάλι Κορινθίας κατέκτησε την πρώτη θέση.

δ) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων Β η Μυρτώ Μπαγιώκου κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

ε) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων Β η Δήμητρα Μπίσιακατέκτησε την πέμπτη θέση.

στ) Στην Αγωνιστική κατηγορία Πανκορασίδων η Ευμορφία Ευσταθίου από το Περιγιάλι Κορινθίας κατέκτησε την δεύτερη θέση.

ζ) Στην Αγωνιστική κατηγορία Παμπαίδων ο Ηλίας Τζουβάρας κατέκτησε τηντέταρτη θέση.

η) Στην Α΄ Αγωνιστική Ολυμπιακού τόξου Γυναικών η Αριάδνη Χόρτη από το Μελίσσι Κορινθίας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατάταξη και δεύτερη θέση στον ολυμπιακό γύρο.

θ) Στην Β΄ Αγωνιστική Σύνθετου τόξου Ανδρών ο Αλέξανδρος Σταυρακάκηςκατέκτησε την πρώτη θέση.

θ) Στην Β΄ Αγωνιστική Σύνθετου τόξου Ανδρών ο Γιώργος Παπασταύρος από το Βραχάτι Κορινθίας κατέκτησε την έβδομη θέση.

ι) Στην Β΄ Αγωνιστική Ολυμπιακού τόξου Ανδρών ο Κώστας Σταματόπουλος από το Κιάτο Κορινθίας κατέκτησε την έκτη θέση.

κ) Στην Β' Αγωνιστική κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακό Γυναικών ηΠαναγιώτα Φίλη από το Κιάτο Κορινθίας κατέκτησε την έκτη θέση.

Το σωματείο της Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και οι αθλητές του ευχαριστούν θερμά το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων για την έμπρακτη στήριξη και την ευαισθητοποίησή τους στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Κορίνθιοι αθλητές της τοξοβολίας παρέχοντάς τους αθλητικές εγκαταστάσεις για την προπόνησή τους και τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερες και σημαντικότερες διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.