Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Λουτράκι: Ξεκίνησαν τα τμήματα προπαιδείας στη Φιλαρμονική! Συνεχίζονται οι εγγραφές!



     Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου, Πρώτης αλλά και Δευτέρας Δημοτικού.
     Στόχος είναι
μέσα από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση να μυηθούν οι λιλιπούτειοι μαθητές στη μουσική αλλά και να προετοιμαστούν για την είσοδο τους στο σώμα! 
     Με μια πληθώρα δραστηριοτήτων ειδικά για παιδιά, ώστε καθώς αυτά μεγαλώνουν να αναπτύσσουν ικανότητες διευρύνοντας τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα τους. 
     Το παιδιά θα γνωρίσουν και θα αγαπήσουν την υπέροχο κόσμο της μουσικής. Θα αποκτήσουν την ικανότητα να ακούν και να τραγουδάνε σωστά παίζοντας μαζί με άλλα παιδιά, αναπτύσσοντας βιωματικά την αίσθηση του παλμού και του ρυθμού, του τονικού ύψους και των ηχοχρωμάτων.
     Τα μαθήματα γίνονται σε μικρές ομάδες και για μία φορά την εβδομάδα με κόστος συμμετοχής το συμβολικό ποσό των 10€ το μήνα.

     Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά από τις 4 μ.μ. – 9 μ.μ.στα τηλέφωνα 27440.67376 και 27440.67000.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.