Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ξαναβγαίνει το ΚΛΙΚ

Το ΚΛΙΚ ξεκίνησε με πρώτο εξώφυλλο τον Μax Headroom. Τον Απρίλη του 1987, το περιοδικό που έμελλε να σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά αναγνωστών, έθετε το ερώτημα για το...



 ποιος είναι ο άνθρωπος που τότε με το σόου του προσέλκυε 1.600.000 θεατές στο κανάλι 4 του Λονδίνου. Απαντούσε λέγοντας ότι "πρόκειται για μία ηλεκτρονική ομιλούσα κεφαλή, κανείς δεν πρόκειται να τον συναντήσει έστω και αν περάσει μία ζωή στο Λονδίνο". 

Σχεδόν τριάντα χρόνια αργότερα και μετά από εκδοτικές προσπάθειες για επανακυκλοφορία του εντύπου, το ΚΛΙΚ επιστρέφει. Η ακριβής ημερομηνία επιστροφής του δεν είναι ακόμα γνωστή. Ούτε ακόμα το ποιο θα είναι το ακριβές περιεχόμενό του. Αυτή τη φορά όμως σε ηλεκτρονική μορφή.

Όπως αποκάλυψε ο εκδότης του, Άρης Τερζόπουλος, σε εκτενή συνέντευξή του στο news.gr, η ο οποία θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες, δεν θα έχει καμία σχέση με το ΚΛΙΚ που όλοι ξέραμε. Θα βρίσκεται στον αέρα του διαδικτύου περί τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή αρκετών προσώπων από την πρώτη συντακτική ομάδα του περιοδικού. "Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις και στα δεδομένα της εποχής", όπως λέει χαρακτηριστικά ο Άρης Τερζόπουλος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.