Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή είναι η ταινία-πορνό της Ελεονώρας Μελέτη [ΒΙΝΤΕΟ]



Μετά από τόσα σχόλια ήρθε η ώρα της αλήθειας. Η Ελεονώρα Μελέτη γνώρισε το πορνό και έφερε το αποτέλεσμα στις οθόνες μας. Δείτε τα γυρίσματα.

Στον κόσμο των αισθησιακών ταινιών έζησε η Ελεονώρα Μελέτη, που μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής της τα πολυσυζητημένα γυρίσματα που έκανε. Οι...







αναρτήσεις της στα social media σχετικά με το #hashtag πορνό, την εκπομπή της στο Etv, δημιούργησαν αντιδράσεις,αλλά ήταν σίγουρα ο σωστός τρόπος για να κινήσουν το ενδιαφέρον.




Η παρουσιάστρια κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη, έδωσε οδηγίες σχετικά με το πώς να γυριστεί η ταινία και το πόνημά της προβλήθηκε χθες το βράδυ. Η εκπομπή της ήταν , αν μη τι άλλο, πικάντικη. Το αν η Ελεονώρα θα μπορούσε να αλλάξει καριέρα και να πετύχει στον κόσμο των αισθησιακών ταινιών, είναι κάτι που μόνο οι ειδικοί μπορούν να πουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.