Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Καβγάς Λιάγκα Μανωλίδου - Λιάγκας: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τελειώσει εδώ η συνεργασία μας»
Η εβδομάδα ξεκίνησε επεισοδιακά για τον Γιώργο Λιάγκα και την Ευγενία Μανωλίδου, καθώς τα σχόλια του παρουσιαστή για την προσωπική ζωή της... με τον Άδωνι Γεωργιάδη και λόγια που φαίρεται να έχει πει η συνθέτης, έγιναν αφορμή για τον ραδιοφωνικό τους καβγά.

Ε.Μ «Θα ήθελα πάρα πολύ να μου έλεγες τι ήταν αυτά που είπες ότι σου έλεγα εγώ στο Πρωινό. Έχω πει εγώ ποτέ στον αέρα τον Άδωνι «παιδαρά»; Έχω πει εγώ ποτέ ότι είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα;»

Γ.Λ«Προφανώς έκανα πλάκα μεταφέροντας πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί εν είδει πλάκας»

Ε.Μ«Έχω πει εγώ ποτέ ότι όταν πέφτω στο κρεβάτι σείονται οι πολυέλαιοι;»

Γ.Λ«Αν βάλουμε τις εκπομπές μας πίσω Ευγενία μου θα δεις ότι εν είδει πλάκας λέμε διάφορα πράγματα τα οποία.»

Ε.Μ.«Εσύ τα λες κι εγώ συναινώ. Αν εγω είχα πει αυτά τα πράγματα στην εκπομπή, θα είχε κοπεί η φέτα από την εκπομπή και θα έπαιζε μέχρι να μου βγει η ψυχή από το σώμα. Να την κόψουμε αυτή την πλάκα. Με ενόχλησαν πάρα πολύ το Σαββατοκύριακο όλα αυτά που διάβασα. Δεν με πήρε ένας ένα τηλέφωνο να μου πει ρε παιδί μου είπες εσύ αυτά τα πράγματα; Πότε τα είπες να τα κόψουμε να τα παίζουμε να κάνουμε και πλάκα; Διότι βεβαίως όλοι αυτοί ξέραν ότι δε τα έχω πει και θα τους χάλαγα το θέμα εάν έλεγαν από κάτω την πήραμε την Ευγενία τηλέφωνο και μας είπε ότι δεν τα έχει πει και ότι όλα αυτά ήταν πλάκα.»

Γ.Λ«Να το λήξουμε να τελειώνουμε. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να τελειώσει εδώ η συνεργασία μας, μια χαρά δυο μήνες βγάλαμε και πολύ μας είναι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εγώ αυτός ο άνθρωπος είμαι, ένας άνθρωπος που κάνω χιούμορ, σαρκάζω πρώτα τον εαυτό μου και κάνω πλάκα και με τους ανθρώπους, όπως τα λέω είναι τα πράγματα.»

Ε.Μ.«Αυτό είναι το θέμα, ότι δεν είναι όπως τα λες. Γιατί αν μη τι άλλο θα μπορούσες να πεις ότι ξέρεις κάτι; Από τις εκπομπές η Ευγενία έχει αφήσει να εννοήθεί ότι μπουρου μπούρου, όχι ότι μου εκμυστηρεύεται και μου κάνει και μου δείχνει. Εσύ δεν έχεις παιδιά 17 και 18 χρονών γι' αυτό μιλάς»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.