Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Μαζεύουν τρόφιμα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»




Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Νεμέας,
 ενόψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα για τα παιδιά στο  « Χαμόγελο του Παιδιού» για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών που διαμένουν στην Αρχαία Κόρινθο

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Νεμέας ενόψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων , επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα , παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στο ίδρυμα  «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην Αρχαία Κόρινθο. Η συγκέντρωση των ανωτέρω θα πραγματοποιείται στο 1ο Νηπιαγωγείο Νεμέας κατά τις εργάσιμες ώρες.



           Η ευαισθησία και η κινητοποίηση όλων όσων ανταποκριθούν στο κάλεσμα , θα συμβάλει ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτού του σκοπού , προωθώντας παράλληλα ένα μήνυμα ελπίδας , αγάπης , προσφοράς και αισιοδοξίας .



         Η συγκέντρωση των τροφίμων , των παιχνιδιών και των ειδών πρώτης ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και τη Δευτέρα 22-12-2014 .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.