Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ριάλιτι του MTV κοροϊδεύει τους Έλληνες




Σάλο έχει προκαλέσει ριάλιτι του MTV το οποίο κοροϊδεύει τους Ελληνοαμερικανούς και την ζωή τους γενικότερα ενώ τους παρουσιάζει ως βάρβαρους που που σπάνε πιάτα και
χορεύουν.

Αρχικά το MTV είχε βάλει στο μάτι τους... Ιταλοαμερικανούς και ασχολήθηκε με τον δικό τους τρόπο ζωής και τις συνήθειές τους, κοροϊδεύοντάς τους.
Το ριάλιτι σόου «Growing Up Greek» έχει ως θέμα την καθημερινότητα των Ελληνοαμερικανών στο Tarpon Springs της Φλόριντα, μια περιοχή γεμάτη από Έλληνες πρώτης, δεύτερης, έως και τρίτης γενιάς και έχει προκαλέσει σάλο στους ομογενείς.
Η επίσημη ενημέρωση του MTV αναφέρει: «Το ριάλιτι καταγράφει την καθημερινότητα σε μια ειδυλλιακή και γραφική πόλη που ζουν πολλοί Έλληνες και όλοι σχετίζονται μεταξύ τους, βγαίνουν ραντεβού και διαπληκτίζονται καθημερινά. Εδώ η έννοια της οικογένειας σημαίνει τα πάντα. Οι υπερπροστατευτικοί γονείς και παππούδες μπορούν να γίνουν έξαλλοι, αλλά και ενθουσιώδεις».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.