Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Πέντε οι υποψήφιοι της Ελλάδας για την Eurovision


Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν το χρίσμα της Ελλάδας για την φετινή Eurovision...





θα γίνουν γνωστά την εβδομάδα που έρχεται σύμφωνα με το star.gr.

Oι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, πέντε. Πρόκειται για τρεις νεαρές τραγουδίστριες, έναν δημοφιλή τραγουδιστή και ένα γνωστό συγκρότημα, ενώ, η αποκάλυψή τους στο κοινό θα γίνει, πιθανότατα, την προσεχή Τετάρτη.

Και οι τρεις τραγουδίστριες έχουν ακουστεί στο παρελθόν για την Eurovision και μάλιστα, οι δύο έχουν προσπαθήσει να μας εκπροσωπήσουν στο παρελθόν.

Το συγκρότημα μετρά αρκετές επιτυχίες και ο τραγουδιστής είναι από τους πλέον επιτυχημένους της γενιάς του εδώ και πολλά χρόνια και συμμετείχε σε παλιότερο διαγωνισμό, όχι όμως ως τραγουδιστής.

Σχετικά με τον ελληνικό τελικό, πηγές του star.gr αναφέρουν πως θα διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου, δεδομένου και του ότι στις 16 Μαρτίου λήγει η προθεσμία υποβολής των τραγουδιών των χωρών που θα διαγωνιστούν.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στον α' ημιτελικό της Eurovision, στις 19 Μαΐου, με στόχο να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, στις 23 του μήνα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.