Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Οι 10 πιο σοκαριστικές υποθέσεις που είδαμε στη 10η Εντολή



Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη φορά που προβλήθηκε στην τηλεόραση μια από τις πιο ξεχωριστές και αγαπημένες σειρές. Η
"10η εντολή" προβλήθηκε για τρεις συνεχόμενες σεζόν, από το 2004 ως το 2007, αποκτώντας χιλιάδες φανατικούς τηλεθεατές και εγκαινιάζοντας ένα ολοκαίνουριο είδος ελληνικής σειράς που δεν είχαμε δει ξανά στην ελληνική τηλεόραση (αν εξαιρέσει κανείς τον προάγγελό της, δια χειρός και πάλι Κοκκινόπουλου, τον Κόκκινο Κύκλο που προηγήθηκε με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία). Είναι ενδεικτικό πως κάθε προβολή επεισοδίου της σειράς συγκέντρωνε τους τηλεθεατές ακόμη και όταν προβάλλονταν σε επανάληψη στις 02.00 τα ξημερώματα.
Ιστορίες που διηγούνται με μια μυθιστορηματική ματιά, πραγματικές αστυνομικές υποθέσεις εγκλημάτων πάθους, αντιζηλείας και εκδίκησης με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπη η ελληνική κοινωνία στο παρελθόν. Το καλλιτεχνικό τέκνο του Πάνου Κοκκινόπουλου που φιλοξένησε στις 93 αυτοτελείς ιστορίες του, τους περισσότερους ηθοποιούς που πέρασαν ποτέ από ελληνική σειρά, επιστρέφει την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου με ολοκαίνουριο επεισόδιο.
Το τρέιλερ του νέου κύκλου είναι πολλά υποσχόμενο. Δείτε το...





Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.