Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Σε 48ωρη απεργία οι εργαζόμενοι της Wind



Σε 48ωρη απεργία προχωρά το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Wind...



 Η απεργία έχει ήδη αποφασιστεί από τη Γενική Συνέλευση με περιοδείες και τοπικές συνελεύσεις μέσα στους χώρους εργασίας και παράλληλα με πολυποίκιλες και δυναμικές ενέργειες, μέχρι την υπογραφή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "Σε συνέχεια των προηγούμενων συναντήσεων που είχαμε συγκαλέσει για τη σύσταση Επιτροπών Αλληλεγγύης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Ιωάννινα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Διοίκηση της WIND συνεχίζει να ζητά μειώσεις μισθών, μετατροπή επιδομάτων σε οικειοθελείς παροχές και κατάργηση του έξτρα ρεπό που λάμβανε ένα τμήμα που εργάζεται σε καθεστώς ετοιμότητας, για να υπογράψει σύμβαση & παράλληλα επιθυμεί πίστωση χρόνου από το Σωματείο, δηλαδή να «παγώσουν» οι συζητήσεις για δύο μήνες, με τον ισχυρισμό ότι λόγω της ασταθούς πολιτικής και οικονομικής κατάστασης κατά τους ίδιους που παγώνει τις επενδύσεις και δεν ευνοεί τα οικονομικά τους αποτελέσματα".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.