Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

"Τύφλα" ήταν το νεαρό ζευγάρι που έπεσε στην κοίτη του Κηφισού




Νεανική «τρέλα» που οδήγησε σε ατύχημα με παραλίγο ολέθριες συνέπειες από
υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ήταν όπως όλα δείχνουν η αιτία πτώσης δύο νεαρών παιδιών στην κοίτη του Κηφισού νωρίς το πρωί της Τρίτης στο ύψος του Ρέντη.
Αρχικά όλοι νόμιζαν πως επρόκειτο για τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα που είχε σαν αποτέλεσμα να καταλήξουν τα δύο παιδιά μέσα στο ποτάμι, πέφτοντας από ένα ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων. Ωστόσο, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν βρέθηκε σταθμευμένη στη νησίδα και με τα κλειδιά επάνω, ενώ δεν υπήρχαν συντρίμμια ως αποτέλεσμα σύγκρουσης ούτε καν γρατσουνιές στην μοτοσικλέτα, που να δικαιολογούσαν τροχαίο ατύχημα.
Στο σημείο στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση του νεαρού ζευγαριού, μίας 16χρονης Ελληνοουκρανέζας και ενός 18χρονου Μουσουλμάνου Αραβικής καταγωγής. Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις αίματος έδειξαν υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ενώ ελέγχεται τυχόν συνδυασμός τοξικών ουσιών. 
Έτσι εικάζεται σε πρώτη φάση είτε να έπεσαν οικειοθελώς τα δύο παιδιά, είτε να ακούμπησαν σε κάποιο κάγκελο, να έχασαν την ισορροπία τους και να έπεσαν. Ο 18χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κάταγμα στην σπονδυλική στήλη και κάταγμα στον θώρακα και η 16χρονη που είναι ελαφρύτερα, νοσηλεύεται με κατάγματα στα άκρα. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρέντη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.