Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Μαξίμου: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καταβολής μισθών και συντάξεων




"Η ελληνική κυβέρνηση στον ενάμιση μήνα της θητείας της έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μία δύσκολη κατάσταση που κληρονόμησε από την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά",
τονίζουν από το Μέγαρο Μαξίμου, συμπληρώνοντας πως  "δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Σε όλους ήταν γνωστό  το πόσο πλαστό ήταν το “success story” περί τέλους των Μνημονίων, εξόδου στις αγορές κι άλλα φληναφήματα".
Σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ¨με απόλυτη σιγουριά¨ όπως διευκρινίζεται, πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα καταβολής μισθών και συντάξεων, αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε αυτοί να καταβάλλονται κανονικά.
Επίσης, κυβερνητικοί κύκλοι τόνιζουν πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ληφθούν περαιτέρω υφεσιακά μέτρα για να συνεχιστεί ¨ο παραλογισμός της λιτότητας που με τόσο κόπο και πάθος τίμησε η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά¨, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, η κυβέρνηση, διευκρινίζουν από το Μέγαρο Μαξίμου, έχει και σχέδιο και λαμβάνει πρωτοβουλίες που θα τονώσουν τη ρευστότητα του Δημοσίου (Ν/Σ για ληξιπρόθεσμες οφειλές) και θα δώσουν ανάσα σε μία οικονομία και σε μία κοινωνία που δεν μπορεί να σφίξει άλλο το ζωνάρι.
Γιατί απουσίαζε ο Γιάνης Βαρουφάκης από τη σημερινή σύσκεψη
Την ίδια ώρα από το Μέγαρο Μαξίμου απαντούν και στο γιατί ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν ήταν παρών στην σημερινή σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως:
¨Κάποιοι κάνουν την επιθυμία τους είδηση. Η απάντηση στο «γιατί δεν λαμβάνει μέρος στη συνάντηση κρίσης ο Γ. Βαρουφάκης» είναι ότι:
α. Δεν υπήρξε ποτέ «συνάντηση κρίσης» και
β. Ο υπουργός απουσίαζε στο εξωτερικό.¨





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.