Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ αυτή την καλοκαιρινή σεζόν- ΔΗΛΩΣΗ Δημάρχου Γ.Γκιώνη video






ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
αυτή την καλοκαιρινή σεζόν ΔΗΛΩΣΗ Δημάρχου Γ.Γκιώνη 

ΜΕ  ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ οι κατασκευές στην Παραλία Λουτρακίου

Στο θέμα της μη κατεδάφισης των κατασκευών στην παραλία Λουτρακίου  θα θέλαμε να προσθέσουμε κάποια στοιχεία για να δώσουμε τη σωστή υπόσταση. Όπως θα θυμάστε στη συνεδρίαση του Δημ. Λιμενικού Ταμείου συζητήθηκε το πρόβλημα της άμεσης κατεδάφισης που εκκρεμούσε και μάλιστα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση είχαν παραστεί όλοι οι αρχηγοί συνδυασμών του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ Θεοδώρων (Ο κ. Στάμου έχει ένα ζήτημα υγείας και θεωρείται αιτιολογημένη η απουσία του).

Όμως εκτός από τους πολιτικούς ουσιαστική ήταν η παρουσία θεσμικών προσώπων όπως του Προέδρου του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου “Ξένιος Ζευς” Γ. Οικονόμου. Σε λόγο που απηύθυνε απέδειξε εμπράκτως ότι είναι διατεθειμένος να θυσιάσει τα προσωπικά του συμφέροντα για το κοινό καλό που είναι η ευπρεπισμένη παραλία Λουτρακίου που χρόνια τώρα χρήζει αναβάθμισης. Επίσης είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι αξιοποίησε προσωπικές γνωριμίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα προκειμένου να λυθεί όσο το δυνατόν ανώδυνα το θέμα που έγινε επιτακτικό. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η νίκη (αναφερόμαστε στην παράταση της εκτέλεσης της απόφασης και στη δρομολόγηση της αλλαγής του παραλιακού μετώπου), η νίκη λοιπόν είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας των εμπλεκομένων.


Φυσικά από την άλλη χωρίς την ανάληψη πολιτικών ευθυνών και χωρίς τη διαμεσολάβηση των κατάλληλων πολιτικών προσώπων είναι δύσκολο να επηρεαστεί μια δρομολογημένη κατάσταση. Έτσι συνοψίζοντας οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο καθένας από τη θέση που κατέχει  βοήθησε στην εξέλιξη.




http://tvtv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.