Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Κατασχέθηκαν πάνω από1.900 είδη παραεμπορίου, 1.342- πακέτα με λαθραία τσιγάρα και ποσότητα λαθραίου καπνού στο Λουτράκι




Συνελήφθησαν, στις (4.4.2015) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 46χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 51 και 28 ετών αντίστοιχα, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.


Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη που διατηρούν οι ανωτέρω, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -1.949- είδη παραεμπορίου (είδη σπιτιού, ρολόγια, γυαλιά, φορτιστές κινητών κ.α), τα οποία προόριζαν προς πώληση.

Επιπλέον, βρέθηκαν -1.342- πακέτα τσιγάρων και ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους -100- γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία γνησιότητας φόρου εισαγόμενων τσιγάρων και τα οποία κατασχέθηκαν.

Τα προαναφερόμενα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και η ποσότητα λαθραίου καπνού θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.