Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Και 3ο αιματηρό περιστατικό στην Καλαμάτα: Ακρωτηριάστηκαν δύο νέοι στον σαϊτοπόλεμο




Και 3ο αιματηρό περιστατικό στην Καλαμάτα: Ακρωτηριάστηκαν άλλοι δύο νέοι στον σαϊτοπόλεμο.


Και τρίτο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στον Δήμο Μεσσήνης στην περιοχή Μπεζεστένια, την Κυριακή του Πάσχα, κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού σαϊτοπόλεμου.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες στον δήμο Μεσσήνης έχουν υποστεί ακρωτηριασμούς στα χέρια τους και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Σύμφωνα με το Mega, ο ένας νεαρός έχασε και τα δύο του άκρα από τον αγκώνα, ενώ στον δεύτερο νεαρό οι γιατροί ακρωτηρίασαν τον αριστερό καρπό του. Και οι δύο υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, αυτή την ώρα, στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη ώστε να σταματήσουν την αιμορραγία. Αμέσως μετά, αναμένεται να διακομιστούν για νοσηλεία στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα τα σοβαρά τραύματα που φέρουν και να γίνει προσπάθεια συγκόλλησης των άκρων τους.

Πρόκειται για το τρίτο θλιβερό περιστατικό μέσα σε τρεις ημέρες, καθώς τη Μεγάλη Παρασκευή σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι δύο νέων ανθρώπων στην Άνω Άμφεια Θουρίας, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα κι έχασαν την ζωή τους από ηλεκτροπληξία, όταν πέταξαν κροτίδα σε καλώδια της ΔΕΗ.

Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγο μετά την Ανάσταση, 25χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας. Ο νεαρός ο οποίος διακομίστηκε στην Αθήνα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγιος Σάββας, υπεβλήθη σε επέμβαση και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο του χέρια, ενώ ο άτυχος νέος έχασε και την όραση του.

Ενας φίλος του που ήταν μαζί του, επίσης 25 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό του χέρι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.