Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Περισσότεροι από 4.000 νεκροί στο Νεπάλ


Αμερικανική βοήθεια ύψους 10 εκατ. δολαρίων ανακοίνωσε ο Κέρι

Οι ΗΠΑ θα χορηγήσουν συνολικά δέκα εκατομμύρια δολάρια ως αρωγή προς το Νεπάλ που επλήγη το Σάββατο από έναν καταστροφικό σεισμό, ο οποίος στοίχισε τη ζωή περισσότερων από 4.000 ανθρώπους, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση.

Ο αμερικανός υπουργός ανακοίνωσε τη χορήγηση της βοήθειας αυτής στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Νέα Υόρκη και δήλωσε πως έχει συγκλονισθεί από τις εικόνες των θυμάτων και των καταστροφών που προκάλεσε ο σεισμός σ' αυτή τη χώρα των Ιμαλαΐων.

Στο Κατμαντού, η υπηρεσία του Νεπάλ που είναι αρμόδια για τη διαχείριση των καταστροφών ανακοίνωσε πως ο απολογισμός έχει φθάσει πλέον τους 4.010 νεκρούς.

Η σεισμική δόνηση προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό άνω των 7.500 ανθρώπων, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης του υπουργείου Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.