Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Οι εφαρμογές των κινητών που εξαντλούν την μπαταρία!
Τα smartphone παρέχουν πολλές δυνατότητες σε σχέση με τα παλιότερα κινητά όμως έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα. Η μπαταρία δεν είναι ποτέ αρκετή! Οσο δεν βρίσκεται λύση γι' αυτό το πρόβλημα, οι χαμηλές μπαταρίες θα... παραμένουν συχνό φαινόμενο και η χρήση των smartphones θα περιορίζεται. 

Με μια έρευνα που πραγματοποίησε η AVG, ανακαλύψαμε ποιες εφαρμογές ευθύνονται για την εξάντληση των κινητών. 

Σε σχέση με τον χρόνο λειτουργίας, το Facebook βρίσκεται πρώτο στην λίστα των εφαρμογών που εξαντλούν την μπαταρία των smartphone. 

Δεύτερη ακολουθεί η εφαρμογή Spotify Music και τρίτο έρχεται το Instagram. Path και Amazon Android συμπληρώνουν την πεντάδα των πιο… απαιτητικών apps για κινητά τελευταίας γενιάς. 

Αν δεν λάβουμε υπ' όψιν τον παράγοντα χρόνο, τότε το Facebook κατεβαίνει στην τρίτη θέση της λίστας, πίσω από το Beaming Service και το Security Policy Updates από την Samsung. 

Οσον αφορά την μεταφορά δεδομένων, υψηλότερες επιδόσεις έχει η εφαρμογή της Dailymail, ενώ ακολουθεί το Tumblr. Κάτω από αυτές, βρίσκονται τα πιο διαδεδομένα apps των Facebook, Instagram και Spotify Music.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.