Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΤΕΛΟΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗ


Συνεχίζεται η κακοδαιμονία των τραυματισμών



Ένα ακόμη ισχυρό αγωνιστικό πλήγμα για τους οράνιε που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Μίμη Χρυσαφίδη για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος.

Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, όταν  σε μια μονομαχία κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, τα πόδια του «μπλέχτηκαν» στα πόδια συμπαίκτη του και βρέθηκε στο έδαφος  με το σώμα του να πέφτει πάνω στο χέρι του που «γύρισε».

Ο 31χρονος επιθετικός υποβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε εξετάσεις που έδειξαν κάταγμα στο αριστερό του χέρι. Λόγω μάλιστα της ιδιαιτερότητας του σημείου, λίγο κάτω από τον αγκώνα, αποφασίστηκε ο αθλητής να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο από τον χειρουργό-ορθοπαιδικό κ. Κοβάνη και ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο νοσοκομείο έως το απόγευμα της Κυριακής.

Η αποθεραπεία υπολογίζεται να διαρκέσει ένα μήνα. Όπως γίνεται κατανοητό, η φετινή αγωνιστική χρονιά τελείωσε για τον άτυχο αθλητή, ο οποίος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους οράνιε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σεζόν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.