Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Πάσχα, αρνάκι, κοκορέτσι τέλος: Ηρθε η ώρα της διατροφής – Συμβουλές για σωστή αποτοξίνωση






Μετά από τις... κραιπάλες των ημερών του Πάσχα έρχεται ο σκεπτικισμός και το άγχος για τα όσα καταναλώσαμε.



Το αρνάκι, το κοκορέτσι και η μαγειρίτσα δίνουν τη θέση τους στις... τύψεις, ωστόσο, όλοι μπορούν να κάνουν σωστή και γρήγορη αποτοξίνωση σε τέσσερα μόλις στάδια.

Αναλυτικά οι «σωτήριες» συμβουλές από το neadiatrofis

Αύξηση κατανάλωσης φυτικών ινών: Συμβάλουν στην αύξηση της κινητικότητας του εντέρου, διευκολύνοντας και επιταχύνοντας τη διέλευση της τροφής και έτσι μειώνουν τα φουσκώματα, το βάρος και τη δυσκοιλιότητα. Και τι τροφές πρέπει να καταναλώσουμε για να πάρουμε φυτικές ίνες : Άφθονα φρούτα, λαχανικά, όσπρια, λαδερά, ξηρούς καρπούς, δημητριακά και προϊόντα ολικής αλέσεως.
Τέρμα στα πολλά λιπαρά: Προτιμήστε να καταναλώσετε ψάρι και κοτόπουλο, αποφύγετε τη σοκολάτα, την κρέμα γάλακτος και τη σαντιγί και επιλέξτε μέλι, μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, παστέλι.
Πίνετε αρκετό νερό
Ασκηθείτε λίγο παραπάνω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.