Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Κόρινθος: Διαμαρτυρία για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας τη Παρασκευή έξω από το κατάστημα της Wind


ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ & ΣΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παραβρεθούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα γίνει τη Παρασκευή 24/04/2015 στις 7 η ώρα το απόγευμα έξω από το κατάστημα της εταιρείας Wind στην οδό Δαμασκηνού στη Κόρινθο.


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

H εταιρεία Wind προσπαθεί να εγκαταστήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας στη ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Πηγάσου αριθμός 41.

Αυτή η ενέργεια της είναι αυθαίρετη, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς να ληφθεί η σύμφωνη γνώμη, όχι μόνο των κατοίκων της περιοχής αλλά και των ίδιων των ενοίκων της εν λόγω πολυκατοικίας.

Η περιοχή γύρω από τη πολυκατοικία είναι πυκνοκατοικημένη και επιπλέον σε απόσταση μικρότερη από 300 μέτρα από το σημείο που επιδιώκεται να τοποθετηθεί η κεραία βρίσκονται ο 3ος Βρεφονηπιακός Σταθμός, το 15ο Νηπιαγωγείο,το 2ο Δημοτικό Σχολείο, το 10ο Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Γυμνάσιο Κορίνθου, καθώς και διάφορα φροντιστήρια, χώροι μαζικής άθλησης,supermarket και λοιποί χώροι .


Πηγή: http://www.greek-inews.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.