Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

8 Σεπτεμβρίου ανοίγει το MALL στην Κόρινθο


Στις 8 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το MALL στην
Σωληνουργεία, ενώ στις 27 Αυγούστου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια.
Αυτό είναι το τελευταίο χρονοδιάγραμμα που ανακοινώθηκε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις γεγονός που δείχνει ότι για τις περισσότερες εξ αυτών χάθηκε η καλοκαιρινή σεζόν.

Τα τελευταία προβλήματα που αφορούσαν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την είσοδο και έξοδο στο εμπορικό κέντρο λύθηκαν μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ την Τετάρτη εκδόθηκε η άδεια λειτουργίας από τον Δήμο.

Στον χώρο, πάντως, σχεδόν όλα είναι έτοιμα για να ανοίξει το MALL. Όπως βλέπετε στην φωτό, ακόμα και οι διαγραμμίσεις στο πάρκινγκ έχουν γίνει και τίποτα δεν θυμίζει τον ερειπωμένο χώρο που υπήρχε εκεί μέχρι σήμερα.

Στο βάθος φαίνεται καθαρά ο τεράστιος χώρος του ΜΕGA SUPER MARKET Σκλαβενίτη και αριστερά οι πολυχώροι των μικρότερων καταστημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πολίτη της Κορινθίας, οι άδειες των καταστημάτων αφορούν μεταξύ άλλων καταστήματα της Nike, της Media markt, το παιχνιδάδικο Moustakas, την Vodaphone και κάποιες επιχειρήσεις εστίασης (καφέ, εστιατόρια, bar).

1 σχόλιο:

  1. Τέλεια που θα έχουμε Μολ και στην Κόρινθο! μήπως ξέρετε ποιες θα έιναι και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις; Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.