Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Εξιτήριο ο Βοσκόπουλος από το Νοσοκομείο




Όλη αυτήν την εβδομάδα δεν έλειψαν λεπτό από κοντά του η σύζυγός του και το παιδί του
Εξιτήριο πήρε σήμερα, στη μία το μεσημέρι,
ο Τόλης Βοσκόπουλος μετά την εισαγωγή του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, πριν από περίπου μία βδομάδα.
Ο τραγουδιστής ήταν ευδιάθετος και είχε στο πλευρό του την κόρη του Μαρία και τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε διαρκώς στην αγκαλιά του την κόρη του, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.
Ο γιατρός του, διευθυντής της θωρακοχειρουργικής κλινικής, Γαβριήλ Νταχάμπρε, δήλωσε στο protothema.gr ότι ο λαοφιλής τραγουδιστής ανάρρωσε πλήρως από την εγχείρηση στον θώρακα, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και δεν θα χρειαστεί να κάνει ξανά εισαγωγή. Όλη αυτήν την εβδομάδα δεν έλειψαν λεπτό από κοντά του η σύζυγός του και το παιδί του οι οποίοι του έδιναν δύναμη και κουράγιο.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος, εισήχθη την περασμένη Τρίτη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και υπεβλήθη την ίδια μέρα σε μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μέρους του δεξιού πνεύμονα. Σύμφωνα με τον γιατρό του, όλα ξεκίνησαν όταν ο κος Βοσκόπουλος έκανε μια εξέταση για ένα άλλο θέμα υγείας και προέκυψε ένα αλλοιωμένο εύρημα στον δεξιό του πνεύμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.