Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ξαναχτυπά ο Σπαλιάρας: «Θα πήγαινα με όλες τις γυναίκες εκτός από…»



Ποια γυναίκα θα… αφήσει παραπονεμένη ο Γιάννης Σπαλιάρας;Τρεις μέρες μετά την περιβόητη εξομολόγησή του ότι έχει κάνει σeξ με 4.000 γυναίκες,
ο Γιάννης Σπαλιάρας συνεχίζει να ταράζει τα νερά και επανέρχεται με νέες δηλώσεις.Σε συνέντευξή του στην Espresso, ο Γιάννης Σπαλιάρας διερωτάται αν είναι ο μόνος που κάνει σeξ σε αυτή τη χώρα και ξεκαθαρίζει ότι η μόνη γυναίκα με την οποία δεν θα έκανε ποτέ σeξ είναι η Άνγκελα Μέρκελ.«Μόνο εγώ κάνω σeξ σε αυτή τη χώρα; Τι έγινε ξαφνικά; Μπορεί να μην είμαι και ο καλύτερος στα μαθηματικά, αλλά έβαλα και τη λέξη “περίπου” πριν από τον αριθμό. Τι να πουν όσοι εργάζονται σε μπαρ στα νησιά που κοιμούνται με 2 και 3 διαφορετικές τουρίστριες κάθε βράδυ;», δήλωσε το γνωστό μοντέλο.Αποκάλυψε επίσης ότι το καλύτερο σeξ της ζωής του ήταν μια νύχτα που συνευρέθηκε με δίδυμες αδελφές και τόνισε ότι «η μοναδική γυναίκα με την οποία δεν θα ξάπλωνα ούτε σε διπλανό κρεβάτι είναι η Άνγκελα Μέρκελ».Ο Γιάννης Σπαλιάρας έσπευσε, ωστόσο, να διευκρινίσει ότι το «κοντέρ» σταμάτησε να «γράφει» πριν από τρεις μήνες. «Είμαι σε σχέση πλέον», είπε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.