Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Τρυφερά φιλιά στη θάλασσα!



Ο ερχομός του πρώτου της παιδιού με το Μάκη Παντόπουλο δεν ισχυροποίησε μόνο το δεσμό της, αλλά και τον φούντωσε!

Έτσι δείχνουν τουλάχιστον, τα νέα στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο φακός του περιοδικού ΟΚ.
Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, ξεκίνησαν κι επίσημα οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάνοντας μικρές εξορμήσεις σε όμορφα νησιά της Ελλάδας, καθώς είδαμε παπαρατσικά στιγμιότυπα από τις πρώτες διακοπές του ζευγαριού στη Σκόπελο.
Αυτή την Παρασκευή ο φωτογραφικός φακός των περιοδικών ΟΚ! απαθανάτισε το ζευγάρι στον επίγειο παράδεισο τους τα Άχλα της Άνδρου, όπου περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους. Μαζί τους ήταν και οι κόρες της παρουσιάστριας, η 10χρονη Λάουρα και η 7χρονη Βαλέρια.
«Η Ελένη Μενεγάκη έφτασε στην παραλία με τις κόρες της λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ ο σύντροφός της τις συνάντησε εκεί δύο ώρες αργότερα», περιγράφει πηγή στο περιοδικό και συμπληρώνει: «Αναχώρησαν όλοι μαζί γύρω στις 16.00. Μάλιστα, διασχίζοντας τον υδροβιότοπο της περιοχής, η Βαλέρια και η Λάουρα σταμάτησαν να παρατηρήσουν τους κύκνους που φιλοξενούνται εκεί, ενώ η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί».
Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έριξε αυλαία πριν από περίπου ένα μήνα για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχόμενο Οκτώβριο, όμως προς το παρόν χαίρεται τις διακοπές της και τον έρωτα της…
menegaki-fili
menegaki-fili2
menegaki-fili3
menegaki-fili4
menegaki-fili5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.