Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Νυχτες πανσεληνου στους Αγιους Θεοδωρους


Νύχτες Πανσελήνου..live.με ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ
Παρασκευή, 31 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ.
Αγιοι Θεοδωροι Κορινθιας Θέατρο Νότη Περγιάλη….
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ….ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ!!!!!!
Μαζί με την Ελένη Πέτα το μουσικό σύνολο «i modify».
Το μουσικό σύνολο «i modify» αποτελείται από τους Τάκη Βασιλείου (Drums-Percussions-Sequencers), Ντίνο Γεωργούτζο (Keyboards-Programming) και Γιώργο Χατζόπουλο (Guitars)

1 σχόλιο:

  1. Ανάλογη δημοσίευση είδαμε για τις 29 Ιουλίου και ώρα 9.30, όπου θα ανέβαζαν τη Μήδεια σε χορογραφική απόδοση (φλαμέγκο), στο Λύκειο Λουτρακίου και ξεκινήσαμε σαν τους χαζούς, πήγαμε, μαύρο σκοτάδι πίσσα, σκουπίδια στο προαύλιο από την προηγούμενη συναυλία της Μποφίλιου, κοιτούσαμε, ξανακοιτούσαμε όλα τα αυτοκίνητα, κανένα χαρτί ενημέρωσης...Φύγαμε, γυρίσαμε στα σπίτια μας και το βράδυ μπήκε ενημέρωση στη σελίδα του φεστιβάλ Λουτρακίου, ότι λόγω της πολιτικης κατάστασης, η παράσταση ακυρώθηκε. Καλά, 10:00 το βράδυ σκέφτηκαν την πολιτική κατάσταση? Λίγο νωρίτερα δεν μπορούσαν να το ανακοινώσουν? Ένα χαρτάκι εκεί για τους πολίτες που έτρεχαν στο Λύκειο δεν μπορούσε να μπεί? Η μετονομασία των γνωστών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Λουτρακίου, σε ''Φεστιβάλ'' , είναι καλή, αν συνοδεύεται και από τον ανάλογο σεβασμό προς τους δημότες-επισκέπτες. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.