Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Και απολαυστικός καυγάς Χατζηνικολάου-Βαρουφάκη


Δεν έχει τέλος το παραλήρημα Βαρουφάκη.
 
Aυτό το παληκάρι θα καταλήξει στο Κορυδαλλό ή στο τρελάδικο.
 
-Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί!
Αυτή είναι μία από τις πιο πρόσφατες ατάκες του Γιάνη Βαρουφάκη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή στην Realnews.
O Bαρουφάκης διέψευσε ότι είπε κάτι τέτοιο και κατηγόρησε τον Χατζηνικολάου που σαν εκδότης βρίσκεται σε θέση ισχύος ότι ανήκει σ΄αυτόν ο τίτλος και όχι στον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή.
Ο Χατζηνικολάου αντέδρασε.
Δείτε ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο της Βαρουφιάδας>

Ο πρώην Υπουργός αφού ισχυρίστηκε πως δεν είπε κάτι τέτοιο και ότι είναι... προβοκάτσια, πρόσθεσε ότι ο δημοσιογράφος δέχθηκε πιέσεις για να βάλει αυτόν τον τίτλο!
Ο Βασίλης Σκουρής μέσα από το Facebook, απάντησε στο tweet του πρώην Υπουργού Οικονομικών με αφορμή το δημοσίευμα που υπογράφει στη Realnews της Κυριακής.
Το μήνυμα του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουρή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχει ως εξής:
«Το ρεπορτάζ για το Γιάνη Βαρουφάκη που υπογράφω στη Realnews είναι απολύτως ακριβές και μεταφέρει με συνέπεια όσα κουβεντιάσαμε. Ούτε εγώ ούτε η εφημερίδα προβοκάρει».


Το tweet του Γιάνη Βαρουφάκη έγραφε:
«Ο τίτλος “Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση” είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της... Δευτέρας».


Στην συνέχεια όμως υπήρξε τσακωμός και με τον εκδότη της Real, Νίκο Χατζηνικολάου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.