Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Κανείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε να τιμήσει το Γέρο του Μοριά



Η Κορινθία  τους τίμησε και με το παραπάνω . Εξέλεξε  τρεις ΄ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ  βουλευτές
και βουλεύτριες από τους τέσσερις που εκλέγονται συνολικά στο νομό..
Αυτοί όμως δεν ανταπέδωσαν την τιμή των Κορινθίων σε μια από τις σημαντικότερες επετείους της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας . Της μάχης των Δερβενακίων.
Μιας μάχης με πρωταγωνιστή τον Θόδωρο Κολοκοτρώνη που όχι μόνο διέλυσε την στρατιά το Δράμαλη αλλά έσωσε  και  αναζωπύρωσε  και την Ελληνική Επανάσταση του΄21 που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει πριν καλά-καλά ξεκινήσει.

Από τα Δερβενάκια όπου γιορτάστηκε η επέτειος της ιστορικής μάχης με τον Κολοκοτρώνη να κατατροπώνει την στρατιά το Δράμαλη, ο νεαρός Βουλετής της Ν.Δ Χρίστος Δήμας στέλνει  το πολιτικό το μήνυμα για ενδεχόμενες εκλογές . ότι οι εκλογές αυτές θα κάνουν περισσότερο κακό στη χώρα.
Στέλνει βεβαίως μήνυμα στήριξης στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη  αλλά και μήνυμα στους δελφίνους λέγοντας «δεν υπάρχει κανένας άλλος ,ούτε υπάρχει κάποιος  ο οποίος θα ήθελε  ,θα τολμούσε να το πω έτσι ,να διεκδικήσει την ηγεσία το κόμματος»
Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε στος δημοσιογράφους

«Κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνουν εκλογές. Αντιθέτως εγώ πιστεύω –και αυτό πρέπει να κατοχυρωθεί  και συνταγματικά –ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται στο τέλος της θητείας του κάθε Κοινοβουλίου δηλαδή στα 4 χρόνια. .Όμως επειδή ζούμε στην χώρα του παραλόγου κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Πεποίθησή μου είναι πάντως ότι οι εκλογές αυτή την στιγμή περισσότερο  κακό θα κάνουν στην χώρα παρά θα οδηγήσουν σε λύση . Τα προβλήματα θα παραμείνουν στη χώρα και θα χρειάζονται να αντιμετωπισθούν άμεσα

Προς το παρόν δεν έχουμε εκλογές προέδρου στη Νέα Δημοκρατία ,κανείς δεν αμφισβητεί τον πρόεδρο της Ν.Δ  παραμένει ο κ. Μεϊμαράκης .
Και όταν λέω κανείς τουλάχιστον σε επίπεδο Κοινοβουλευτικής ομάδας δεν υπάρχει κανένας άλλος ,ούτε υπάρχει κάποιος ο οποίος θα ήθελε  ,θα τολμούσε να το πω έτσι ,να διεκδικήσει την ηγεσία το κόμματος , άρα δεν υπάρχουν εκλογές ούτε στην Ν.Δ »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.