Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Διαγωνισμός μετά το σκάνδαλο των 100.000 ευρώ στο κυλικείο του ΕΠΑΛ Λουτρακίου





Μέχρι το 2011 το ποσό το οποίο χρωστούσε το κυλικείο που εξυπηρετεί όλα τα ΕΠΑΛ Λουτρακίου ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ προς τις σχολικές επιτροπές και στην συνέχεια στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον Καλλικράτη. Η τότε Σχολική Επιτροπή το 2010 επί Δημαρχίας Γ. Γκίωνη , με πρόεδρο τον κ Νίκο Λόη  πήγε δικαστικώς την υπόθεση με ελλιπής στοιχεία και έτσι έδωσε την δυνατότητα ο ίδιος ιδιοκτήτης να συνεχίζει την δραστηριότητα του στο σχολείο μας.  Στη συνέχεια το 2014 εκ νέου η Σχολική επιτροπή κατέθεσε στη δικαιοσύνη τα στοιχεία και με τις απαραίτητες αποφάσεις και κινήσεις κέρδισε την υπόθεση δικαστικώς βγάζοντας ακόμη και σε πλειστηριασμούς τα ακίνητα του ενοικιαστή.   Εισέπραξε η σχολική επιτροπή τα χρέη του Κυλικείου όπου τώρα κάνει τον νέο διαγωνισμό? Ευχόμαστε τα μέλη της σχολικής επιτροπής να είναι ενήμερα για να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την άμεση είσπραξη των χρημάτων από τον κύριο που τόσα χρόνια εκμεταλλευόταν το κυλικείο εις βάρος των μαθητών , καθηγητών αλλά και όλης της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής κοινότητας. Σίγουρα οι παλαιοί διευθυντές των Τεχνικών Λυκείων έχουν περισσότερη ενημέρωση μιας και και τόσα χρόνια είχαν την ανοχή στην μη είσπραξη των ενοικίων.  Ελπίζουμε ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου μας μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. να είναι πολύ προσεχτικοί στο Διαγωνισμό έτσι ώστε να μην έχουμε πάλι τέτοιου είδους καταστάσεις διότι τα έσοδα των κυλικείων στις μέρες μας είναι απαραίτητα για τα σχολεία μας.

΄΄Μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ  Λουτρακίου ''




      

ΠΡΟΣ:  Το Διοικητικό Συμβούλιο
    Σχολικής Επιτροπής
  Β/θμιας Εκπαίδευσης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
            Σας καλούμε την   4η  του μηνός  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  του έτους 2015, ημέρα της εβδομάδας  ΤΡΙΤΗ  και ώρα 1.00μ.μ  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων, σε Τακτική συνεδρίαση , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα. 
ΘΕΜΑ  1ον : «Διακήρυξη  δημόσιου πλειοδοτικού επαναληπτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές, για εκμίσθωση κυλικείου στο 1ο ΕΠΑΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  και Συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας του πλειοδοτικού διαγωνισμού».

            Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε να ενημερώσετε τους αναπληρωτές σας.

                                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                        ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.