Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ HANDBALL




Μετά την επιτυχημένη παρθενική συμμετοχή της ομάδας μας για τη σεζόν 2014-2015 στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας ανδρών Handball (Νότιος Όμιλος) και τον τερματισμό μας στην 3η θέση της βαθμολογίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους φίλους και τις φίλες μας ότι η ομάδα μας θα χρησιμοποιεί ως έδρα από τη νέα αγωνιστική σεζόν το κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος».
            Λίγα λόγια για την περσινή αγωνιστική χρονιά... Ήταν ένα διάστημα προσαρμογής, που δουλέψαμε υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες για να ανταποκριθούμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Τα στοιχεία που κυριάρχησαν ήταν το πάθος και η όρεξη του προπονητή μας Γιάννη Πανούση και όλων των παιχτών, για να καταφέρουμε να γίνουμε μέσα σε λίγους μήνες ανταγωνιστικοί, απέναντι σε ομάδες που έχουν δεκαετίες προϊστορίας στο Handball. Το αθλητικό ήθος, η ευγενής άμιλλα, η συνεχής προσπάθεια για τη νίκη και οι δυνατές άμυνες έχτισαν το αγωνιστικό μας προφίλ. Η τιμητική 3η θέση που τερματίσαμε, ήταν μια δίκαιη ανταμοιβή των κόπων μας.
            Σοβαρή προσπάθεια έγινε στις ακαδημίες και στο αναπτυξιακό κομμάτι της ομάδας μας, καθώς για πρώτη χρονιά συμμετείχαν με μεγάλη όρεξη δεκάδες μικροί μας φίλοι από την πόλη της Κορίνθου, που πέρασαν ευχάριστα και εποικοδομητικά τον ελεύθερο τους χρόνο.
Δεν θα μπορούσαμε να μην τονίσουμε τη βοήθεια που είχαμε από το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμαρχο Γ. Γκιώνη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού - Πολιτισμού Α. Σακελλαρίου, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα για να εκπληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, φιλοξενώντας μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.
Οι φίλοι και οι φίλες μας δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα και έγιναν ο έξτρα παίχτης μας στους αγώνες που καταφέραμε να δώσουμε στο Λουτράκι… Μια πολύ ζεστή κερκίδα που έκλεψε τις εντυπώσεις εξαιτίας και της ισχυρής παρουσίας του γυναικείου φύλου. Πολλοί/ες επίσης συνέβαλλαν οικονομικά μέσω των καρτών ενίσχυσης και των λαχνών, κόντρα στις οικονομικές δυσκολίες των ημερών μας και τους ευχαριστούμε θερμά.
Το έμψυχο υλικό της ομάδας μας αποτελείται κυρίως από Λουτρακιώτες, που ασχολούνται και υποστηρίζουν διαχρονικά τον τοπικό αθλητισμό. Έμαθαν να παίζουν Handball στις ακαδημίες του «Ποσειδώνα Λουτρακίου», ενώ αρκετοί από αυτούς αγωνίστηκαν στο παρελθόν με επιτυχία στην ανδρική ομάδα στην Α2 και στην Α1 Εθνική κατηγορία. Μεταξύ των δύο Αθλητικών Σωματείων υπάρχουν ισχυροί δεσμοί φιλίας, καθώς η πλειοψηφία των παιχτών μας αποτελεί την καρδιά της κερκίδας του Ποσειδώνα, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Ο στόχος μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι φυσικά μια πορεία καλύτερη από την προηγούμενη και η ακόμα μεγαλύτερη διάδοση – διαφήμιση του Handball. Ελπίζουμε να δώσουμε διέξοδο από τις δυσκολίες της εποχής μας σε αρκετούς νέους, ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και κάθε αθλητικό γεγονός της περιοχής μας να είναι γιορτή μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια.

Το Γραφείο Τύπου του
Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.