Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Πτώση 20%-25% το ''Loutraki Thermal Spa'' το φετινό καλοκαίρι



Σύμφωνα με πληροφορίες του Lcitynews , η επισκεψιμότητα στο ''Loutraki Thermal Spa'' το φετινό καλοκαίρι του 2015 φαίνεται να είναι πεσμένη. Αναρωτιόμαστε ποιες είναι οι κινήσεις προβολής που έκανε η νέα Δημοτική Αρχή η οποία σε λίγες μέρες κλείνει ένα χρόνο στη διακυβέρνηση του Δήμου μας. Τι άλλαξε λοιπόν? Τι γίνεται με το αίτημα πτώχευσης της Τουριστικής ΑΕ από τον εργολάβο? Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες και βλέποντας τα μικρά ταμεία καθημερινά αναρωτιούνται πότε θα τελειώσει  το δικό τους μαρτύριο! Ευχόμαστε ειλικρινά αυτό το κόσμημα για το Λουτράκι που έχουν δαπανηθεί πολλά πολλά εκατομμύρια  από την νυν Δημοτική Αρχή για να φτιαχτεί ,να βρει την σειρά του και να στηριχτεί από όλους του συνδυασμούς για να βρεθεί μια λύση. Πιστεύουμε ότι αυτό που λείπει από το Λουτράκι είναι η συναίνεση. Σίγουρα η κυρία Μ. Πρωτοπαππά από την καίρια θέση που βρίσκεται θα μπορέσει να βρει λύση για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης μιας και πάντα με καλή διάθεση βρίσκει λύσεις στα προβλήματα των δημοτών.









4 σχόλια:

  1. ποια θα βρει λυση η πατρωνα του ρουσφετιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μιλάμε σίγουρα η Μαρία θα μας σώσει. Τι λέτε βρε παιδιά?κάποτε ήταν έξω από το ΣΠΑ με τις κάμερες στις κατασχέσεις! Τα ξεχάσαμε ? Τώρα που είναι απλήρωτοι οι υπάλληλοι τι κάνει? Μου φαίνεται χειρότεροι και από τον Λογοθέτη είστε. Μέσα σε ένα χρόνο αντε να μη σας πω πως τα κάνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλε γκιώνη καλά πας. θα σπάσεις όλα τα ρεκόρ σε λίγο. Θα είσαι ο πρώτος δήμαρχος που έφτιαξες σπα και ο πρώτος που θα το κλείσει. Είσαι πολύ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tou xronou to kalokairi pou tha exei pesei 99% kato to spa ,mesa tha kolimpoyn mono o gkionis, h maria, o sakellariou kai o silaidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.