Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ & ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2015» (VIDEO - ΦΩΤΟ)






Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 13ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Κόρινθος 2015», το οποίο έχει καθιερωθεί  στη συνείδηση του κόσμου, σαν ένα από τα σπουδαιότερα πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδος, αφού  εκτός των άλλων,  συμμετείχαν  σε αυτό θεατρικά σχήματα από την χώρα μας και την Κύπρο.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός , οι αντιδήμαρχοι Αθανασία Χρισταρά και Χρήστος Μελέτης καθώς και οι δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Σταυρέλης και Δημήτρης Βλάσσης.
 Ο Δήμαρχος Κορινθίων κηρύττοντας τη λήξη του Φεστιβάλ τόνισε, ότι ήδη αισθάνεται λύπη που θα αποχωριστεί  δέκα ημέρες σπουδαίων παραστάσεων. Επεσήμανε όμως ότι ανανεώθηκε το «Θεατρικό μας ραντεβού» για την επόμενη χρονιά  η οποία όλοι ευελπιστούν να είναι ακόμη καλύτερη από  την τωρινή, αφού    έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες  να φιλοξενηθεί το  Φεστιβάλ  σύντομα στο πολύ μεγαλύτερο ανοικτό θέατρο των Εξαμιλίων, όταν ολοκληρωθούν  οι απαραίτητες εργασίες.
Έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις θεατρικές ομάδες που συμμετείχαν  στο θεατρικό δεκαήμερο της πόλης μας καθώς και στους βραβευθέντες «ερασιτέχνες» ηθοποιούς.
Τέλος ευχαρίστησε τους εθελοντές των οποίων η συνεισφορά ήταν καθοριστική για την επιτυχία  του Φεστιβάλ  και κλείνοντας,  ευχήθηκε καλή αντάμωση τόσο στους θεατές όσο και στα θεατρικά σχήματα  για την επόμενη χρονιά. 
PIC_2271PIC_2277PIC_2278PIC_2282PIC_2283PIC_2291PIC_2293PIC_2294PIC_2295PIC_2297PIC_2299PIC_2300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.