Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Μιαν ακόμα λαμπρή ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ έζησε το Κιάτο




Μιαν ακόμα λαμπρή ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ έζησε το Κιάτο το Σάββατο 8 Αυγούστου. Και η φετινή διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο κόσμος πλημμύρισε την αγορά της πόλης. Αρκετές χιλιάδες επισκεπτών, τόσο ντόπιων, όσο και από όλες τις περιοχές της Κορινθίας,
αλλά και πάρα πολλοί παραθεριστές έκαναν τη βόλτα τους, απόλαυσαν τις πολλές εκδηλώσεις και κυριότερα επωφελήθηκαν από τις πολύ χαμηλές τιμές των εμπορευμάτων στα καταστήματα.
Όντως φέτος τα καταστήματα, αποκλειστικά γι’ αυτή τη βραδιά, πρόσφεραν στους πελάτες τους ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Οι εκπτώσεις κυμάνθηκαν από 40% ως και 80%! Το καταναλωτικό κοινό, που είναι ενημερωμένο και εκτιμάει τη σωστή συμπεριφορά των επιχειρήσεων, προέβη σε αγορές. Έτσι, και οι καταναλωτές κατάφεραν να αποκτήσουν προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές, αλλά και οι επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρευστοποιήσουν τα αποθέματά τους. Η κίνηση απλώθηκε σε όλη την αγορά και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.
Η γιορταστική ατμόσφαιρα έδωσε το ρυθμό. Ένα πραγματικό κυνήγι εκδηλώσεων εξελίχθηκε. Ομάδες από σχολές χορού και γυμναστήρια παρουσίασαν όμορφες χορογραφίες. Συγκροτήματα παραδοσιακών χορών καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές. Ρομαντικές στιγμές απόλαυσης πρόσφεραν οι ήχοι της κλασικής κιθάρας που γέμιζαν τη νύχτα. Σε άλλα σημεία η έντεχνη μουσική με γλυκές φωνές ταξίδεψαν τους θεατές για πολλές ώρες σε μουσικά ταξίδια. Ακόμα και τα ζωηρά όργανα της λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής κράτησαν το κέφι σχεδόν μέχρι τα χαράματα.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις γευστικές δημιουργίες ντόπιων επιχειρήσεων και φορέων, οι οποίοι συμμετείχαν σε ένα πολύ ενδιαφέρον ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ. Έτσι τα γλυκά του κουταλιού, οι μαρμελάδες, τα λικέρ, τα ζυμαρικά, όλα από ντόπια υλικά και από τοπικές επιχειρήσεις ήρθαν σ’ επαφή με το καταναλωτικό κοινό, που έμεινε ενθουσιασμένο και μάλιστα οι περισσότεροι ζήτησαν πληροφορίες για να μπορούν να τα προμηθεύονται συνεχώς.
Μέσα στο γιορταστικό κλίμα, δόθηκε η ευκαιρία να πληροφορηθεί το κοινό για τα δικαιώματα του καταναλωτή, μιας και το Ινστιτούτο Καταναλωτή Κορινθίας φιλοξενήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο. Ταυτόχρονα ο Σύλλογος Φιλόζωων με την παρουσία του ευαισθητοποίησε πολλούς στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου επιθυμεί να ευχαριστήσει το Σύλλογο Γυναικών Μουλκίου, το Σύλλογο Γυναικών Σουλίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρυονερίου, το Γυμναστήριο Altius της Νατάσας Γεροπούλου, τη Σχολή Χορού της Τζένης Κούτρη, τη Σικυώνιο Μουσική Σχολή, τους «Μουσικούς των Χρωμάτων», τους «Μουσικούς Ορειβάτες» και τους «Φίλους της παρέας» για τη συμμετοχή τους. Θερμές ευχαριστίες στις επιχειρήσεις «Το φίλεμα της Λέλας» και «Θέρος». Επίσης στο Ινστιτούτο Καταναλωτή Κορινθίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εύρυθμη εξέλιξη της βραδιάς, καθώς και τη Δημοτική Επιχείρηση ΜΗΚΩΝΗ για τη συνεισφορά της. Τέλος πρέπει να συγχαρούμε όλους τους καταστηματάρχες της πόλης, που στηρίζουν το θεσμό της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ που καθιερώθηκε πλέον και βέβαια πρώτο και πάνω απ’ όλα το καταναλωτικό κοινό που δείχνει σταθερά την προτίμησή του στην αγορά του Κιάτου, εκτιμώντας την ποιότητα και τις τιμές που προσφέρονται, αλλά και το σεβασμό που απολαμβάνει από τις επιχειρήσεις.
  OΠρόεδρος                                                                  Ο Γραμματέας
 Βασίλης Παγώνης                                                       Ιωάννης Σωτηρόπουλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.