Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΒΟΜΒΑ! Όχι σε Λαφαζάνη είπαν 3 “αντάρτες”! Αυτοί είναι….


Οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας, Ελένη Σωτηρίου και Βασίλης Χατζηλάμπρου διαβεβαίωσαν πως δεν πρόκειται να ενταχθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Λαϊκής Ενότητας» παρά του ότι συνυπέγραψαν τη συγκρότηση της, λίγες ώρες πριν.
treis_aneksarhthoi
“Δεν στηρίζουμε ούτε τα μνημόνια, ούτε τη συνέχιση των μνημονιακών λογικών που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ” ανέφεραν στη κοινή τους ανακοίνωση οι τρείς βουλευτές, και επσήμαναν “Η κυβέρνηση και το Μαξίμου γκρέμισαν τις προσδοκίες για μια άλλη πορεία της χώρας. (…)Η παραίτηση της κυβέρνησης και η προκήρυξη εκλογών, με τις ευλογίες των δανειστών – εκβιαστών, βασικό στόχο έχουν την εμπέδωση του μνημονιακού καθεστώτος και τη διάσωση, αναπαραγωγή και αναδιάταξη του πολιτικού προσωπικού που θα το υπηρετήσει” .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.