Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ: ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΥΜΒΟΥ

Στην παρακάτω φωτογραφία, μετά από προσεκτική διερεύνηση, παρατηρούμε κάτω δεξιά να απεικονίζεται το μονόγραμμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Με μία πιο κοντινή ματιά βλέπουμε: 


Το ίδιο και στην παρακάτω φωτογραφία.Μετά από προσεκτική μελέτη όλων των υπολοίπων φωτογραφιών που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από το εσωτερικό του Τύμβου, παρατηρούμε ότι αποφεύγεται συστηματικά η φωτογράφιση του συγκεκριμένου σημείου. Για παράδειγμα, στην παρακάτω φωτογραφία έχει τοποθετηθεί μαύρη σακούλα πάνω από το επίμαχο σημείο.Όπως είχε επισημάνει η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ σε παλαιότερο άρθρο της, το μονόγραμμα  του Μεγαλέξανδρου διακρίνεται και στην περίβολο του Τύμβου Καστά.Στη φωτογραφία που ακολουθεί, παραθέτουμε ένα νόμισμα, το οποίο δείχνει το μονόγραμμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.