Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Κως: Αστυνομικοί απώθησαν μετανάστες ψεκάζοντάς τους με πυροσβεστήρες




Επεισόδια ξέσπασαν την Τρίτη κατά τη διαδικασία έκδοσης ταξιδιωτικών εγγράφων για τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που περιμένουν στην Κω. Αστυνομικοί ψέκασαν με πυροσβεστήρες το πλήθος που είχε αρχίσει να αγανακτεί.

Σύμφωνα με απεσταλμένο του Associated Press, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τους πυροσβεστήρες όταν ξέσπασαν καυγάδες ανάμεσα στους μετανάστες που περίμεναν στο στάδιο του νησιού.

Το επεισόδιο έρχεται μία μέρα μετά το σάλο για τον αστυνομικό της Κω που βιντεοσκοπήθηκε να χαστουκίζει μετανάστες κραδαίνοντας μαχαίρι.

Η αγανάκτηση όσων περιμένουν στην Κω αποτυπώνεται σε βίντεο του Mega, στο οποίο πρόσφυγες από τη Συρία διαμαρτύρονται ότι αναγκάζονται να κοιμούνται με τις οικογένειές τους στο δρόμο, χωρίς καν να θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.