Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Θα είναι εκ νέου υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας?Τι θα κάνουν?


Μετά την παραίτηση 13 μελών της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αναρωτιόμαστε αν και οι 6 υποψήφιοι των εκλογών του Ιανουρίου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Η μη υποψηφιότητα του κ. Βασιλακόπουλου μάλλον είναι  σίγουρη μιας και παραιτήθηκε από συντονιστής του Νομού Κορινθίας. Η κυρία Θελερίτη ψήφισε ΝΑΙ σε όλα στο τρίτο αριστερό μνημόνιο άρα μάλλον θα είναι εκ νέου υποψήφια , ο κύριος Ψυχογιός ψήφισε το 3ο Μνημόνιο εκτός από ένα άρθρο και ο κύριος Κουρουμές ψήφισε παρόν, ούτε ΝΑΙ ούτε ΟΧΙ . Περιμένουμε λοιπόν τις αποφάσεις του κόμματος αλλά και τις προθέσεις των υποψηφίων όπως της κα Κουρούκλη αν θα συμβαδίσει με την κυβερνητική πολιτική και το 3ο Μνημόνιο αφήνοντας πίσω την αντιμνημονιακή εποχή ή θα διαφοροποιήσει την θέση της με τη μη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ή εισχωρώντας στην Λαϊκή Ενότητα του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη. Αναμένουμε λοιπόν, σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε τις τελικές αποφάσεις.








2 σχόλια:

  1. για να δούμε τι θα κάνει τώρα η κα Κουρούκλη. Αυτή έβριζε τους πάντες και τα πάντα ότι είχε να κάνει με μνημόνιο. Άμα κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι για γέλια. εκεί να σε δούμε ,θες την καρέκλα η την ιδεολογία σου?κυριακή κοντή γιορτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΗ!ΨΩΦΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ!ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.