Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ένας οδηγός λεωφορείου έπαθε ΣΟΚ όταν παρατήρησε πως στα πίσω καθίσματα… [ΒΙΝΤΕΟ]


Το προηγούμενο Σ/Κ δηλώθηκε η εξαφάνιση ενός 3χρονου αγοριού από μία βιβλιοθήκη έξω από το Σαν Φρανσίσκο.
Περίπου μία ώρα αργότερα ο Tim Watson, οδηγός λεωφορείου, παρατήρησε από τους καθρέφτες του οχήματος έναν άντρα που φερόταν παράξενα, με ένα παιδί.
Στην αρχή δεν έδωσε σημασία, αλλά μόλις το παιδί άρχισε να κλαίει, το πατρικό του ένστικτο – είναι πατέρας δύο παιδιών – του είπε πως κάτι δεν πάει καλά.
Όλο το σκηνικό του φαινόταν πολύ ύποπτο, οπότε αποφάσισε να αναλάβει δράση. Αντί όμως να τον αντιμετωπίσει, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου και άρχισε να ρωτάει έναν-έναν τους επιβάτες αν είχαν δει ένα σακίδιο που κάποιος δήλωσε ότι χάθηκε.
Στην πραγματικότητα προσπαθούσε να πλησιάσει το δράστη χωρίς όμως εκείνος να υποψιαστεί τίποτα και στο ενδιάμεσο κάλεσε και την αστυνομία.
Μόλις έφτασαν στον τερματικό σταθμό, οι αστυνομικοί είχαν ήδη φτάσει εκεί και συνέλαβαν τον 23χρονο απαγωγέα!
Όταν μάλιστα ο Tim έμαθε ότι επρόκειτο για απαγωγή, «λύγισε»… «Θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μου στη θέση του! Είναι τραγικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.