Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Νεκρή η σύζυγος αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού


Ο γνωστός ηθοποιός έχασε την αγαπημένη του σύζυγο Τέτα Χατζηχρήστου (κόρη του αείμνηστου κωμικού Κώστα Χατζηχρήστου), που στεκόταν πάντα διακριτικά στο πλευρό του και τον στήριζε.Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η 62χρονη έδωσε μια σύντομη μάχη με σοβαρή ασθένεια και άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η κηδεία της έγινε τη Δευτέρα από το νεκροταφείο Ζωγράφου.

Πέτρος Φυσσούν
Συντετριμμένος από το θάνατό της είναι ο Πέτρος Φυσσούν, πως όπως αναφέρουν τα κοντινά του πρόσωπα, έχασε το στήριγμά του.
Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, πριν δυο χρόνια είχε περάσει μια μεγάλη λαχτάρα, όταν βρέθηκε στο δρόμο, μετά από την έξωση που του έκαναν…
Σε δηλώσεις της, η κόρη της Άνια, που ακολουθεί πια το μοναχικό δρόμο με το όνομα Πορφυρία ανέφερε: “Μας παρηγορεί το γεγονός ότι 

έφυγε γαλήνια και ευχαριστημένη ως την τελευταία στιγμή”.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.