Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Δήμος Κορινθίων:Παρέδωσε σε χρήση σε τοπικό πολιτιστικό σύλλογο το παλαιό Δημοτικό στο Ρύτο

Παραδόθηκε σε χρήση  ολοκληρωμένο το έργο «Ανάπλασης επισκευής του παλιού δημοτικού σχολείου Ρυτού» στη δημοτική  κοινότητα Γαλατακίου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τον Τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού.

 Ο προϋπολογισμός του έργου ανερχόταν σε 45.000€  και οι προβλεπόμενες εργασίες αφορούσαν καθαιρέσεις σαθρών εξωτερικών επιχρισμάτων λιθοδομής του κτιρίου, αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων με κουφώματα ξύλου και διπλούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες, αντικατάσταση των εσωτερικών ξύλινων θυρών και αντικατάσταση  των ειδών υγιεινής των W.C.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση νέου ξύλινου δαπέδου, νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, εσωτερικοί και εξωτερικοί χρωματισμοί καθώς και αποπεράτωση πλακόστρωσης του τμήματος του αύλειου  χώρου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.