Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ο Αντώνης Ρέμος έχτισε εκκλησάκι για να βαφτίσει την κόρη του





Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ πλέουν όπως είναι λογικό και επόμενο σε πελάγη ευτυχίας, αφού εδώ και πεντέμιση περίπου μήνες, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η μικρή, όπως είναι γνωστό, θα πάρει το όνομα Ελένη, από τη μητέρα του τραγουδιστή Ελένη Πασχαλίδη, η οποία δεν κρύβει τη χαρά της, μια και έγινε γιαγιά και αυτό ήταν το μεγαλύτερό της όνειρό.
Νονοί της κόρης τους θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αποτελεί μια από τις πιο στενές φίλες της Υβόννης Μπόσνιακ -γνωρίστηκαν στο πλατό των Καρντάσιανς όταν εκείνη ήταν καλεσμένη και έγιναν αμέσως αχώριστες- και ο Κώστας Πηλαδάκης, ο γνωστός επιχειρηματίας και σύντροφος της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που είναι εδώ και χρόνια φίλος με τον τραγουδιστή.
Αυτό το διάστημα μάλιστα το ζευγάρι ετοιμάζει πυρετωδώς τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη βάφτιση της μικρής Ελένης, η οποία θα γίνει στο τέλος του Αυγούστου στη Μύκονο, έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς, τόσο του Αντώνη Ρέμου, όσο και της Υβόννης Μπόσνιακ.
Ο ευτυχισμένος και υπερήφανος μπαμπάς μάλιστα, που δεν κρύβει στιγμή τη μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη του, έχτισε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com ένα εκκλησάκι προκειμένου το μυστήριο να τελεστεί εκεί, μακριά από τους παπαράτσι και τα αδιάκριτα βλέμματα.
Αυτό βρίσκεται στον Φωκό, σε μια μαγευτική τοποθεσία στο νησί των Ανέμων. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται φυσικά, εκτός από συγγενείς και στενούς φίλους και εκπρόσωποι της εγχώριας show biz.
Δείτε το εκκλησάκι που έχτισε ο Αντώνης Ρέμος για τη βάφτιση της κόρης του:
remos ekklhsaki copy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.