Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Δε θα πιστεύετε ποια δημοσιογράφος απέρριψε πρόταση για το Dancing with the stars
Eίχε πολλές προτάσεις για την τηλεόραση και μία εξ' αυτών ήταν και η πρόταση του ANT1 για το dancing with the stars, αλλά αρνήθηκε να συμμετέχει!
“Η πρόταση του Alpha αφορούσε τον τομέα της ενημέρωσης και είχαμε μά­λιστα κάνει αρκετές συζητήσεις που τελικά δεν κατέληξαν πουθενά. Την ίδια χρονική στιγμή είχα μια πρόταση από τον ΑΝΤΙ για το «Dancing with the stars», αλλά θεώρησα τότε ότι δεν ήταν η κατάλληλη περίοδος για να συμμετέχω στο show. Δεν ισχύει όμως ότι με ενδιαφέρει μόνο η τηλεόρα­ση. Απλά οι περισσότερες συζητήσεις και προτάσεις που είχα από τότε που έκλεισε η ΕΡΤ ήταν τηλεοπτικές. Αυτή την περίοδο συνεργάζομαι με διάφο­ρα έντυπα και ειλικρινά είναι κάτι που μου είχε λείψει πολύ από τότε που έγραφα στην εφημερίδα «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη. Με την ίδια χαρά θα δούλευα και στο ραδιόφωνο,"όπως έχω κάνει άλλωστε και στο παρελθόν. Και για να μην παρεξηγηθώ, η τηλε­όραση μου αρέσει για την αμεσότη­τα της. Είναι πολύ δημιουργική, αν βέ­βαια τη χρησιμοποιήσεις σωστά.Όπως κάθε μέσο, έχει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του” είπε η Ανθή Σαλαγκούδη στο περιοδικό ΕΓΩ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.