Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Δικέφαλη κόμπρα γεννήθηκε σε ζωολογικό κήπο της Κίνας(Video)



Μπερδεμένοι οι Κινέζοι επιστήμονες μελετούν εδώ και μερικές ημέρες το νέο απόκτημα του ζωολογικού κήπου της Νανίνγκ: μια νεογέννητη κόμπρα που, από μια γονιδιακή μετάλλαξη, είναι δικέφαλη!
Το νεογέννητο φίδι ανακάλυψε αρχικά στην αυλή του ένας κτηνοτρόφος στην Κίνα, ο οποίος και το παρέδωσε με έκπληξη στους υπευθύνους του ζωολογικού κήπου.
Τα δύο κεφάλια του φιδιού έχουν ξεχωριστούς εγκεφάλους, με αποτέλεσμα πολλές φορές να κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις, με τους ζωολόγους να ισχυρίζονται ότι στις (ελάχιστες) φορές που έχει γεννηθεί ένα τέτοιο… τερατούργημα, συνήθως το ένα κεφάλι, το πιο δυνατό, καταλήγει να τρώει το διπλανό του.
«Το φίδι γεννήθηκε πριν δέκα ημέρες και έχει αλλάξει ήδη μία φορά δέρμα. Ωστόσο αν συνεχίσει έτσι δεν πρόκειται να επιβιώσει καθώς αρνείται να τραφεί ή να πιει νερό», ενημέρωσε ο υπεύθυνος του ζωολογικού κήπου Λι Κεκί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.