Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Από 3ήμερες εκδηλώσεις σε μισή μέρα και στα γρήγορα...



Μετά τη θεσμοθέτηση της Μάχης της Περαχώρας από το 2012, για το τελευταίο Παρασκευοσαββατοκύριακο κάθε Σεπτέμβρη φέτος θα πραγματοποιηθούν μόνο την Κυριακή 27/9 ,επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία των Ταξιαρχών και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στη πλατεία χωριού. Κάθε πέρσι και καλύτερα! Θα έπρεπε να δώσουν μεγαλύτερη σημασία σε αυτό το θεσμό που αφορά αποκλειστικά τον τόπο μας. Που είναι οι Περαχωρίτες δημοτικοί σύμβουλοι? Που είναι οι σύλλογοι της Περαχώρας να πάρουν θέση?


2 σχόλια:

  1. megali i apaxiosi tis giortis apo tin dimotiki arxi gkiono.krima.den exoun meinei kai polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ρε Lcity τι θέλεις; Να γίνει και κινηματογραφική αναπαράσταση της μάχης; Επειδή ο τέως για ευνόητους λόγους πρόσεξε ιδιαίτερα την πατρίδα του και εφηύρε εκδηλώσεις επί εκδηλώσεων μήπως πρέπει να γίνει και τριήμερη τοπική αργία;;;
    Έλεος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.