Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Τουρνουά Βόλεϊ Παλαιμάχων στο Λουτράκι (φώτο)



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 30 Αυγούστου το Παγκόσμιο Τουρνουά Βόλεϊ Παλαιμάχων World Senior  Volleyball Championship “GLOBAL CUP” 45+ στο Λουτράκι, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την περιοχή ως κορυφαίο αθλοτουριστικό προορισμό.

Το τουρνουά, που διοργανώθηκε από το Αθλητικό Προπονητικό κέντρο  SPORTCAMP, με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, έγινε αφορμή για να μεταβούν στην πόλη του Λουτρακίου περισσότεροι από 100 αθλητές και συνοδοί από τις χώρες του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Ελβετίας και της Ουγγαρίας.
Νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης αναδείχτηκε η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, λαμβάνοντας το προβάδισμα σε τέσσερις από τους πέντε εξαιρετικούς αγώνες στους οποίους συμμετείχε και που της εξασφάλισαν την πρώτη θέση στο τουρνουά.
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ουγγαρία, ενώ την τρίτη η Ελβετία.

Οι αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του κλειστού δημοτικού γηπέδου Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος», ήταν ανοιχτοί για το κοινό, προσφέροντας μία μοναδική ευκαιρία στους φίλους του βόλεϊ -και όχι μόνο- να απολαύσουν αγώνες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, ενώ οι αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση.
IMG_0148_HUNGARY-USA_logoIMG_0511_APONOMES_logoIMG_9999_HUNGARY-USA_logoμετάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.