Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Λουτράκι το Ράλι Ακρόπολις ... Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Το Ράλλυ Ακρόπολις Acropolis Rally of Greece διεξάγεται από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου με έδρα τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, στην Κορινθία.
Σήμερα, μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, τους Δημάρχους Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίων καθώς και τις τεχνικές υπηρεσίες των δύο Δήμων, συζητήσαμε για τις λεπτομέρειες του μεγάλου αθλητικού γεγονότος που διοργανώνεται στην Κορινθία. Τα οφέλη του αγώνα, που είναι και από τους σημαντικότερους του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος FIA ERC, είναι πολύ μεγάλα για την Κορινθία και την Ελλάδα καθώς προβάλλεται σε όλον τον κόσμο (ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Eurosport), προσελκύονται τουρίστες και αυξάνεται η εισροή εσόδων.Χρίστος Δήμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.