Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Συνέντευξη τύπου για το Ράλλυ Ακρόπολις



Στη συνέντευξη τύπου, ενόψει του Ράλλυ Ακρόπολις 2015, που παραχωρήθηκε την Δευτέρα το βράδυ έλαβε τον λόγο ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο Χρίστος Δήμας τόνισε πως το Ράλλυ Ακρόπολις
εκτός από ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την Κορινθία και την Ελλάδα αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλη την Ευρώπη. «Τα οφέλη για την πολιτεία, την εθνική και τοπική οικονομία, τον τουρισμό και βεβαίως την προβολή της χώρας είναι πολλαπλά και πολύ σημαντικά» σημείωσε σχετικά.

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου και ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Μαυροειδής. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας που θα διεξαχθεί κατά 98% στον νομό Κορινθίας, θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου με έδρα τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.