Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Με λαμπρότητα γιόρτασε η Παναγία Γιάτρισσα στο Λουτράκι (VIDEO - ΦΩΤΟ)





Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τιμάται χθες και σήμερα η Παναγία Γιάτρισσα στο Λουτράκι όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα. Παρόντες χθες ήταν σύσσωμη η τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι, Αντιπεριφερειάρχης και πλήθος πιστών που έσπευσαν να προσκυνήσουν τη Χάρη της.
Η λειτουργία τελέστηκε προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου και δεκάδων ιερέων της Μητρόπολης, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές εντός και εκτός της εκκλησίας. 
Από νωρίς το απόγευμα οι πιστοί κατέκλυσαν τον ιερό ναό και κατά εκατοντάδες προσκύνησαν την εικόνα της Παναγίας, ενώ ο κόσμος όσο περνούσε η ώρα γέμισε ασφυκτικά μέσα κι έξω την εκκλησία, ενώ οι περισσότεροι ακολούθησαν και τη λιτανεία. Ήταν πράγματι μια μεγάλη μέρα για το Λουτράκι που εορτάστηκε με όλες τις πρέπουσες τιμές

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.