Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Αρχηγός για μια νύχτα




Tις μνήμες από τις ένδοξες εποχές της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να ξυπνήσει ο Μειμαράκης.
Τότε που τα γαλάζια Wrangler όργωναν την λεωφόρο Κηφισίας και οννεδίτες και οννεδίτισσες φορώντας timberland, lacoste και πουκάμισα Yves Saint Laurent, πανηγύριζαν τις μεγάλες στιγμές του κόμματος.
Ο ατρόμητος Μειμαράκης επιστρέφει στα γραφεία της Ρηγίλλης ενώ στο πλευρό του θα βρεθεί και ο πρώην πρωθυπουργόςΚώστας Καραμανλής ο οποίος επέστρεψε από τις διακοπές του στην Πάτμο-έντρομος με όσα διαδραματίζονται στην Μύκονο.

Στα παλιά λημέρια-γράφει ο Βηματοδότης- θα βρεθεί σήμερα το βράδυ της Τρίτης  ο Κώστας Καραμανλής που επιστρέφει στη…Ρηγίλλης! Όχι, μην νομίσετε πως επιστρέφει ως πρόεδρος, αλλά στηρίζοντας τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα βρεθεί στην συμβολική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. έξω από το νεοκλασσικό της οδού Ρηγίλλης, αριθμ.18.
Ο πρώην Πρωθυπουργός δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει από την συγκέντρωση και το κάλεσμα του προέδρου της Ν.Δ. Εξάλλου και ο ίδιος πέρασε 13 χρόνια στο συγκεκριμένο κτίριο, όπου γράφηκαν τα περισσότερα κεφάλαια της ιστορίας του κόμματος.

«Έτσι, όπως κινούνται όλοι, δείχνουν ότι κανένας δεν θέλει να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο» φέρεται να λέει χαμογελώντας ο πρώην Πρωθυπουργός  Κ. Καραμανλής που επέστρεψε από τις θερινές του διακοπές και πλέον δέχεται πολιτικούς φίλους του, βουλευτές και στελέχη στο πολιτικό του γραφείο. Εκεί ακούει τις εκτιμήσεις τους, αλλά το ενδιαφέρον είναι τα όσα λέει ο ίδιος που επιμένει ότι δεν είναι ασφαλείς οι δημοσκοπήσεις. Στηρίζει τον Βαγγ. Μεϊμαράκη για τον οποίο λέει ότι προσπαθεί, ενώ σημειώνει πως ο Αλέξης Τσίπρας θα εξαρτηθεί από τον προεκλογικό αγώνα που θα κάνει. Υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν είναι αγοραφοβικός, ενώ του κάνει εντύπωση πως ο πρώην Πρωθυπουργός τηρεί αμυντική στάση στον προεκλογικό αγώνα
-Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρπολυθώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.